Smaken av Telemark
Smaken av Telemark

Smaken av Telemark

Del turen med dine venner:
Høstlig hyggen på Straand
AVREISEDATO 25.10.2024
VARIGHET 3 dager
PRIS Kr 4 990,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Denne weekenden er det tradisjons ssmaker og nye spennende smaker som står i fokus på Straand Hotell.  Hotelletsm historie går helt tilbake til 1864 da Kari og Olav Straand startet skysstasjon i Vrådal. Igjennom alle disse årene har hotellet utviklet seg og blitt utbygd og modernisert. I dag er det en aktiv 160 åring som tar imot gjester fra fjern og nær. Som sagt så er temaet for denne weekenden “Smaken av Telemark”. På lørdagen arrangeres det en matmesse på terassen. Her kommer lokale produsenter og viser frem hva de kan tilby. Det skjer også andre aktiviteter på hotellet både med underholdning og dans. Så bli med på en spennende helg på Straand Hotell i Vrådal.

Dag for dag

Dag 1: Til Vrådal

Vi begynner i Oslo kl 07.00. Påstigning mot Drammen og videre gjennom Vestfold etter vanlig rute. Vi stopper på Telemarkssvingen for en benstrekk. Vi tar av fra E-18 og kjører mot Drangedal, Bostrak til Vrådal. Her sjekker vi inn og møtes til lunsj i hotellets spisesal. Etter lunsj besøker vi Astrid Søftestads Sølvsmie som ligger rett ved hotllet. Her forteller Astrid om sin bedrift og hvordan enkelte ting lages.  De som ønsker kan melde seg på et vinseminar om spanske viner med Sommelier Steinar Hotvedt- Tema “Vi smaker på 4 spanske favoritter og lærer mer om spansk vin generelt. (pris kr 395 pr pers bestilles ved påmelding) På kvelden er det “Smaken av Telemark” buffet og underholdning i dansebaren.

 

Dag 2. Opphold på Straand Matmesse

Vi nyter en sen frokost. Kl 11 åpner matmessen på hotellets terasse. Her er det mange lokal produsenter og aktører som tilbyr sine produkter. Muligheter for smaksprøver. Vi har ingen felles lunsj i dag. på messen tilbyr man mange små retter man kan kjøpe og prøve litt av hvert. Messen varer til kl 16.00. Alle deltagerne er med i et lotteri med mange flotte premier.  I dag arrangeres det et foredrag om Cider. Det smakes på både vårt og tørt. (dette kurset koster kr 450,- pr person)  På kveklden er det igjen en stor buffet med mange lokale innslag. Kvelden avsluttes i dansesalongen.

 

Dag 3. Vrådal – Hjem

Etter frokost sjekker vi ut og tar plass i bussen. Vi besøker Z-museet i Treungen. Her har man samlet på mange rare ting. alt fra Kinoreklame, hatter, telefoner, drakter, motorsykle og biler. Her er det mangeting som vekker gamle minner. Vi spiser en lett lunsj før vi fortsetter mot våre hjemsteder.

AVREISEDATO 25.10.2024
VARIGHET 3 dager
PRIS Kr 4 990,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Smaken av Telemark
Avreisedato 25.10.2024 Varighet 3 dager
Pris Kr 4 990,- Påstigningstabell G (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 800,-
Spansk vin foredrag kr 395,- pp
Cider foredrag kr 450,- pp
Prisen inkluderer

Prisen inkluderer

2 netter på Straand Hotell i dobbeltrom

2 frokoster på hotellet

1 lunsj på hotellet

2 Smaken av Telemark buffeer

Entre til Matmessen

Entre til Svømmehallen og Sauna

Besøk på Astrid Søftestads Sølvsmie

Besøk på Z-museet i Treungen

Enkel lunsj på Z-museet

Bussreisen

Lignende turer fra Arne Johans
Hildesheim Hildesheim
AVREISEDATO 27.11.2024
VARIGHET6 dager
Juletur til Straand Hotell Juletur til Straand Hotell
AVREISEDATO 23.12.2024
VARIGHET5 Dager
Nyttårstur til Straand Hotell Nyttårstur til Straand Hotell
AVREISEDATO 29.12.2024
VARIGHET4 Dager
Gjensynstreff på Kielbåten. Gjensynstreff på Kielbåten.
AVREISEDATO 09.02.2025
VARIGHET3 Dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til post@arnejohans.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: post@arnejohans.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: